Van passie tot Toba

Een apotheker met een holistische visie

Van jongs af aan was ik gepassioneerd door kruidengeneeskunde. Na mijn studie Farmaceutische Wetenschappen aan de Universiteit Gent leerde ik nog meer over de kracht van planten en kruiden.

Ik ging aan de slag als klassiek apotheker, maar merkte al snel dat het aanbod aan natuurlijke producten in België zeer beperkt was en was vastbesloten om daar verandering in te brengen.

In 2000 begon ik met de productie van mijn eigen Toba producten. Deze zijn gemaakt van natuurlijke en krachtige ingrediënten. De producten zijn gecertificeerd om de kwaliteit te garanderen.

Het bedrijf Toba is ontstaan uit passie voor kruidengeneeskunde en een droom om mensen te helpen gezonder en gelukkiger te leven.

Na de vele positieve feedback over de goede werking van de Toba-producten, besloot ik mijn droom waar te maken. In 2002 opent de eerste winkel in Gent die zich volledig focust op een holistisch welzijn en vitaal mens-beeld.

Ik ben dan ook nog lang niet klaar met Toba en heb nog veel plannen voor de toekomst: Toba bied kwaliteit voor lichaam en geest. We wil mensen inspireren om een gezonde levensstijl door middel van natuurlijke producten, gezonde voeding en een positieve mindset.

Straal van binnen en van buiten

Bij Toba is er aandacht voor je fysieke, je mentale en emotionele welzijn.

Om je lichaam te ondersteunen, biedt Toba 100% natuurlijke en gecertificeerde kruidengeneeskunde producten. De producten worden gebruikt ter behandeling van allerhande kwalen en ter bevordering van de algemene gezondheid.

Mensen stralen wanneer ze zich goed voelen en er goed uit zien. Daarom verkopen we bij Toba ambachtelijke juwelen met halfedelstenen die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen.

Om je levensstijl te ondersteunen, biedt Toba een selectie van boeken op het gebied van spiritualiteit, voeding en lifestyle. Deze boeken inspireren je om een gezonde en bewuste levensstijl te leiden.

Toba als rustpunt in de drukke stad

Toba heeft gekozen voor twee centrumlocaties om de klanten zo goed mogelijk te bedienen. Zo werd Toba Gent in 2002 opgericht in de Vlaanderenstraat en al snel volgde Toba Antwerpen in 2003 in De Suikerrui.

Toba is uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de wereld van de natuurlijke gezondheid. "Deze winkel is mijn rustpunt in de drukke stad" is een vaak gemaakte en deugddoende opmerking van de klanten.

Als je op zoek bent naar natuurlijke producten die je kunnen ondersteunen bij een gezonder en gelukkiger leven, dan ben je bij Toba aan het juiste adres.

Ik hoop je snel in één van de winkels te zien!

Cieters Hilde

Apotheker